Lilou Pastel

37,0074,00

Kwaliteit: 100% katoen

Dekbedovertrek Lilou geeft een scandinavische twist aan je slaapkamer! Dit banendessin is opgebouwd uit verschillende structuren. De verschillende materialen geven een rustig effect met hieroverheen kleine handgetekende grafische patronen. Dit geeft een leuk speels effect! Door de zachte grijstinten in combinatie met pastel krijgt dit overtrek een hippe design look. Dit dekbedovertrek is dan ook geschikt voor menig slaapkamer.

Dekbedovertrek Lilou is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren grijs, lichtblauw, zachtroze en aqua blauw.

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm.

Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: