Bestel tijdig je geborduurde handdoekenset

Voorbeeld geborduurde handdoekenset

Ben je nog op zoek naar een origineel en persoonlijk kerstcadeau? Dan is een geborduurde handdoekenset misschien een leuk idee! Al de handdoeken die online te bestellen zijn in de webshop, kan je makkelijk laten borduren. Dit duurt ongeveer één à twee werkdagen. Opgelet, in de week voor kerst en Nieuwjaar is het razend druk en kan de wachttijd oplopen.

Bestel daarom nu al je geborduurde handdoekenset via de webshop en kies bij het selecteren van de handdoeken voor het lettertype van het borduursel, de naam en de kleur. Er zijn handdoeken van De Witte Lietaer, Santens, Casilin Royal Touch en Vent du Sud. De collectie van De Witte Lietaer werd dit jaar trouwens helemaal vernieuwd. Zowel de handdoeken uit de Basic als de Luxe collectie kregen een echte upgrade en voelen nog zachter en dikker aan.

Bij het afrekenen van je bestelling kan je er ook voor kiezen om je geborduurde handdoeken gratis te laten inpakken. Dit kan uiteraard ook bij handdoeken die niet geborduurd worden of bij alle andere producten uit de webshop. Standaard doen we dat in mooi cadeaupapier, maar je kan er ook voor kiezen om je geschenk te laten inpakken in doorzichtige folie zoals in deze leuke voorbeelden. Wil je dat je handdoekenset ingepakt wordt in doorzichtige folie? Vermeld dit dan in het opmerkingen veld bij het afrekenen van je bestelling.

Wil je nog iets extra? Dan is het ook mogelijk om een favoriete sport te laten borduren op je handdoek. Deze sport kan je hier kiezen en toevoegen aan je bestelling.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.