Cadeautip: geborduurde handdoekenset

Voorbeeld geborduurde handdoekenset

Op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd eindejaarscadeau? Dan is een geborduurde handdoekenset altijd een leuk idee. Al onze handdoeken van De Witte Lietaer, Santens en Casilin Royal Touch kun je direct laten borduren in onze webshop. Daarvoor hebben we bij elke handdoek in de webshop extra keuzevelden toegevoegd waar je de te borduren naam kan ingeven en een lettertype of kleur kan selecteren. De prijs is steeds afhankelijk van de lengte van de gekozen naam.

Bij het afrekenen van je bestelling kan je er vervolgens ook voor kiezen om je geborduurde handdoeken gratis te laten inpakken. Standaard doen we dat in mooi cadeaupapier, maar je kan er ook voor kiezen om je geschenk te laten inpakken in doorzichtige folie zoals in deze leuke voorbeelden. Wil je dat je handdoekenset ingepakt wordt in doorzichtige folie? Vermeld dit dan in het opmerkingen veld bij het afrekenen van je bestelling.

Wil je nog iets extra? Dan is het ook mogelijk om een favoriete sport te laten borduren op je handdoek. Deze sport kan je hier kiezen en toevoegen aan je bestelling.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.