De mooiste handdoeken van De Witte Lietaer

Op zoek naar een ideaal cadeau voor de feestdagen? Ontdek dan nu onze grootste kortingen op de handdoeken uit de Basic en Luxe reeksen van De Witte Lietaer. Beide reeksen bieden de Belgische topkwaliteit van De Witte Lietaer aan zeer interessante prijzen met promoties tot -50%.

In de twee reeksen vind je handdoeken, badhanddoeken, badlakens (het grootste formaat), gastendoekjes, washandjes en badmatten. Beide collecties zijn gemaakt uit 100% natuurlijk katoen. Het zijn duurzame en zachte handdoeken die lang meegaan. De Basic reeks heeft een dikte van 450 g/m². De Luxe reeks is iets dikker (ca. 600 g/m²) en voelt nog net iets zachter aan. Maar het zijn sowieso twee reeksen van absolute topkwaliteit. Je vindt ze dan ook terug in de beste hotels en de meest romantische B&B’s over de hele wereld. Ontdek ze nu in de webshop.

Wil je de handdoeken als cadeautje aan iemand geven? Dan zijn onze cadeaupakketten misschien wel een leuk idee. Deze kan je ook terugvinden in de webshop en online bestellen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.