Feesttafel tip: lederlook tafellopers en placemats

Op zoek naar de ideale tafelbekleding? Dan zijn tafellopers en placemats in lederlook een absolute aanrader. We sommen de voordelen even voor je op:

Lopers en placemats in lederlook zijn veel makkelijker te onderhouden dan traditioneel tafellinnen. Durft ‘nonkel ricard’ al eens te morsen na een paar glaasjes te veel? Bij een tafelkleed of tafelloper in linnen kan een wijnvlek fataal zijn voor je linnen. Bij een loper of placemat in lederlook ga je er gewoon eens met een vochtige doek over, eventueel met een druppeltje afwasmiddel, en de vlekken zijn onmiddellijk weg. Je mag ze zelfs wassen in de wasmachine, maar meestal is dit niet eens nodig.

Zoals hierboven al gezegd, zijn ze makkelijk te onderhouden en hoeven ze niet per se telkens in de wasmachine. Het grootste voordeel hiervan is dat je ze achteraf ook niet hoeft te strijken. Hoewel er tegenwoordig een beperkte hoeveelheid polyester wordt toegevoegd aan linnen om een tafelkleed makkelijker te kunnen strijken, verkiezen wij nog altijd “niet hoeven strijken” boven “minder hoeven strijken”. En een lederlook loper of placemat hoef je dus niet te strijken!

Ze zijn doorgaans stukken goedkoper dan linnen tafelbekleding. Een loper heb je al voor € 17,50 en een placemat kost slechts € 7,20.

Ze ogen een stuk modern dan traditioneel tafellinnen en passen eigenlijk in elk interieur.

Wil je nog meer weten over de voordelen? Dan kan je hier ons volledige overzicht bekijken met alle voordelen van lederlook.

Bestel ze nu online in de webshop:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.