Handdoeken De Witte Lietaer: de mooiste kleuren combinaties

De Witte Lietaer staat wereldwijd bekend voor badlinnen van de allerbeste kwaliteit. Je vindt hun handdoeken in de beste luxehotels en de meest romantische B&B’s. Hun heerlijk zachte handdoeken in hotelkwaliteit kan je nu ook zelf in huis halen aan dankzij onze exclusieve promoties. We stellen twee reeksen voor: de Basic en Luxe collecties van De Witte Lietaer. Op de Luxe reeks bieden we mooie kortingen tot meer dan -30%. Binnen de Basic reeks geven we op dit moment zelfs kortingen tot -50%. Een ideaal moment dus om de Belgische badlinnen van topkwaliteit aan te schaffen!

In de twee reeksen vind je handdoeken, badhanddoeken, badlakens, gastendoekjes, washandjes en badmatten. In de Basic reeks zijn speciaal voor de zomermaanden ook strandlakens beschikbaar. Beide collecties zijn gemaakt uit 100% katoen in een lusvaste kwaliteit. Dit wil zeggen dat als er een lusje loskomt of als de handdoek ergens aan blijft haken, je dit lusje gewoon kan wegknippen. De rest van de stof wordt hiermee niet beschadigd. De handdoek kan dus niet verder uitrafelen, iets wat bij badlinnen van mindere kwaliteit wel vaak gebeurt. De lustvastheid zorgt ervoor dat de handdoeken langer meegaan en hun zachtheid bewaren. Het zijn dus zeer duurzame handdoeken.

De Basic reeks heeft een dikte van 450 g/m² en is geschikt voor veelvuldig wassen. De Luxe reeks is wat dikker geweven (600 g/m²) en voelt nog net iets zachter aan. Binnen de Luxe reeks is er ook een iets grotere keuze aan kleuren. Sowieso zijn het twee reeksen van absolute topkwaliteit die dankzij hun kleurenpracht een nieuwe look geven aan je badkamer. Ontdek onze promoties en kortingen nu in de webshop.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder al een paar van onze favoriete kleuren combinaties geselecteerd. Ieder lid van het gezin een ander kleurtje? Of wissel je gewoon graag af en hou je van kleur in de badkamer? Het kan allemaal dankzij de frisse kleuren van De Witte Lietaer. Ontdek alle andere kleuren in de webshop.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.