HANDDOEKEN SHOP

De handdoeken van De Witte Lietaer, Santens en Casilin zijn bij ons online te bestellen. Lees hier meer over de verschillende collecties.

De Witte Lietaer: kwaliteit en traditie

De Witte Lietaer bestaat al sinds 1898, wat net iets minder lang is dan Steleman Textiel zelf. En de handdoeken van De Witte Lietaer zitten al bijna net zo lang in ons assortiment. En daar is een goede reden voor. De Witte Lietaer staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Vooral die duurzaamheid maakt deze handdoeken zo populair. Ze gaan jarenlang mee en blijven lang hun zachtheid en absorberend vermogen behouden. Je vindt ze dan ook over de hele wereld terug. Een penthouse suite in een New Yorks hotel of een Bed and Breakfast in Zeeland? Veel kans dat je de handdoeken van De Witte Lietaer terug vindt. Wij bieden vandaag hun drie beste collecties aan: de Luxe, Basic en Superior handdoeken. Op alle handdoeken van De Witte Lietaer zorgen wij elke dag voor interessante promoties.

De Witte Lietaer - Luxe

Heerlijk zachte handdoeken, verkrijgbaar in een hele reeks frisse en tijdloze kleuren. Een handdoek heb je al voor €14,95 €10,90. Dikte: 530 g/m².

BESTEL ONLINE

De Witte Lietaer - Basic

De gekende kwaliteit van De Witte Lietaer, aan een heel voordelige prijs. Beschikbaar in verschillende kleuren. Een handdoek heb je al voor €8,95 €4,50. Dikte: 400 g/m²

BESTEL ONLINE

De Witte Lietaer - Superior

De kleuren van de Provence met de zachtheid van De Witte Lietaer. Een handdoek heb je al voor €14,95 €10,90. Dikte: 600 g/m²

BESTEL ONLINE

Santens: Grace en Bamboo collecties

Net zoals De Witte Lietaer is Santens een badlinnen merk met een lange traditie. De handdoeken worden nog steeds gemaakt volgens dezelfde specificaties als vroeger. Net daarom zijn ook deze handdoeken klassiekers in luxe hotels en B&B's over de hele wereld. We stellen twee types handdoeken voor: de Grace collectie en de Bamboo collectie. De Grace collectie is een typische Santens handdoek die ondertussen reeds meer dan tien jaar gemaakt wordt van heerlijk zacht gekamd katoen. De Bamboo collectie bestaat ook al eventjes, maar is door de jaren heen geëvolueerd. De handdoeken nemen nog beter water op dan de eerste generatie bamboo handdoeken en zijn nog zachter geworden.

Santens - Grace

Zachte handdoeken die heel goed water opnemen. Te verkrijgen in verschillende kleuren. Een handdoek heb je al voor €8,50. Dikte: 570 g/m²

BESTEL ONLINE

Santens - Bamboo

Onze zachtste handdoeken in de gekende Santens bamboe kwaliteit. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Een handdoek heb je al voor €11,50. Dikte: 650 g/m²

BESTEL ONLINE

Royal Touch by Casilin

Handdoeken van het Belgische merk Casilin, dat aan een steile opmars bezig is. En het is niet verwonderlijk dat je deze handdoeken tegenwoordig overal tegen komt. Hun waterabsorberend vermogen is zeer groot en ze zijn tegelijk ook lekker zacht. Ook zijn ze beschikbaar in een hele reeks kleuren, waaronder ook de heel populaire Scandinavische tinten.

Casilin - Royal Touch

Groot absorberend vermogen en beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor passen ze goed in elk type badkamerinterieur. Een handdoek heb je al vanaf €10,10.

BESTEL ONLINE

Bijhorende Badmatten

Bekijk alle badmatten...

Bijhorende badjassen

Bekijk alle badjassen...

  • Gratis verzending vanaf 75 euro (€6,95 verzendingskosten bij een bestelling onder de €75)
  • Veilig betalen via Bancontact, iDeal, Credit Card, PayPal of overschrijving
  • Gratis ingepakt als cadeau
  • Levering in België: ca. 1-2 werkdagen
  • Levering in Nederland: ca. 2-3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd volgens de Algemene Voorwaarden