PROMO: HANDDOEKEN VAN DE WITTE LIETAER

HANDDOEKEN VAN DE WITTE LIETAER

BESTEL NU

Breng kleur in de badkamer

Frisse kleurtjes die passen in elke badkamer

PROMO:
tot 50% korting

Keuze uit de BASIC en LUXE collecties

100% KATOEN

Heerlijk zachte hotelkwaliteit. Een duurzaam en natuurlijk product dat jarenlang meegaat.

De Witte Lietaer staat wereldwijd bekend voor badlinnen van de allerbeste kwaliteit. Je komt hun handdoeken dan ook tegen in de beste luxehotels en de meest romantische B&B’s. Hun heerlijk zachte handdoeken van absolute hotelkwaliteit kan je nu ook zelf in huis halen aan dankzij onze exclusieve promo’s. We stellen twee reeksen voor: de Basic en Luxe collecties van De Witte Lietaer. Op de Luxe reeks bieden we momenteel kortingen tot meer dan -30%. Binnen de Basic reeks geven we op dit moment kortingen tot wel -50%. Een uitgelezen moment dus om de Belgische badlinnen van topkwaliteit aan te schaffen!

In de twee reeksen vind je handdoeken, badhanddoeken, badlakens (het grootste formaat), gastendoekjes, washandjes en badmatten.

De Basic reeks heeft een dikte van 450 g/m² en is geschikt voor veelvuldig wassen. De Luxe reeks is wat dikker geweven (600 g/m²) en voelt nog net iets zachter aan. Binnen de Luxe reeks is er ook een iets grotere keuze aan kleuren. Sowieso zijn het twee reeksen van absolute topkwaliteit die dankzij hun kleurenpracht een nieuwe look geven aan je badkamer. Ontdek onze promoties en kortingen nu in de webshop. Hieronder zie je al een klein voorsmaakje van enkele van onze favoriete kleuren.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.