Tip voor de feesttafel: lederlook lopers en placemats

Ben je nog op zoek naar de ideale tafelbekleding voor je kerst- of eindejaarsfeestje? Dan zijn “lederen” tafellopers of placemats een ideale keuze! We sommen de voordelen even voor je op

  1. Ze zijn veel makkelijker in onderhoud dan traditionele tafelbekleding in linnen. Gedaan met eindeloos strijken tot je de plooien er uit krijgt. Gedaan met angstig kijken naar nonkel Roger die elk jaar vlekken maakt bij het leegslurpen van zijn kom soep. Tafellopers of placemats in lederlook hoef je helemaal niet te strijken. En zijn ze toch wat gekreukt als je ze uit de verpakking haalt, dan kan je ze gewoon heel snel langs de achterkant glad strijken. En die vlekken van nonkel Roger? Die was je er gewoon snel af met een sponsje of een vochtige doek. Dus niet in de was gooien en hopen dat de vlekken er uit zijn.
  2. Ze zijn stukken goedkoper dan het alternatief in linnen. Een lederlook placemat heb je al voor €7,20 en een loper komt op €17,50.
  3. Ze zien er een stuk moderner en hipper uit dan stoffen tafelbekleding. Tegelijk passen ze toch in elk interieur. Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe kleuren beschikbaar. De nieuwe kleuren jeans (denim grey), cloud rose en mint (sky grey) zijn Scandinavisch geïnspireerde zachte pasteltinten.
  4. Een lederlook placemat of tafelloper kun je elke dag gebruiken op je tafel. Een tafelkleed in linnen is toch eerder iets dat een heel jaar lang in een kast ligt om dan af en toe eens te gebruiken bij speciale gelegenheden.