Vanaf nu ook bedspreien online beschikbaar

In de winkel hebben we ze al een tijdje, maar vanaf nu kan je onze bedspreien van het Franse merk Vent du Sud ook online bestellen. Met deze bedspreien haal je het Provence gevoel helemaal in huis. Maar wat is nu het voordeel van zo’n bedsprei? We lijsten hieronder nog eens de redenen op om een bedsprei in huis te halen.

  • Een bedsprei is zowel bruikbaar in de winter als in de zomer. Als het te warm is voor een dik donsdeken, is het meestal aangenamer om onder een luchtigere bedsprei te slapen. Maar je kan ze uiteraard ook in de winter gebruiken bovenop je bed voor extra warmte.
  • Een bedsprei geeft een mooie, romantische look aan de slaapkamer. Een bedsprei heeft meestal een ander design dan de meeste dekbedovertrekken. Het doet je direct dromen van de Provence en heeft een rustieke, tijdloze uitstraling.
  • Een bedsprei is makkelijk wasbaar. In tegenstelling tot een donsdeken, mag je een bedsprei gerust in de wasmachine wassen. De vulling zal niet aan elkaar klitten en de isolerende eigenschappen van de bedsprei blijven behouden.
  • Een bedsprei is duurzaam en gaat lang mee. De buitenzijde van een bedsprei is stevig, maar tegelijk ook zeer zacht. Het gaat niet stuk in de was en scheurt niet. Je kan er dus jarenlang van genieten.

Bedspreien Vent du Sud