Vaak gestelde vragen

Bestellingen vanaf €75 worden gratis verzonden. De verzendingskost voor bestellingen onder de €75 bedraagt €6,95.

Bestellingen worden verzonden via GLS en worden aan huis geleverd. Indien u op het moment van levering niet thuis bent, kan u het pakket later nog afhalen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt. U kan er ook voor kiezen om het pakket direct in een afhaalpunt te laten leveren, op het moment dat u de pakketinformatie doorgestuurd krijgt van GLS.

De levertermijn bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen voor verzendingen binnen België en 2-3 werkdagen voor verzendingen binnen Nederland.

Je kan ons bij vragen altijd (of toch van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00) bellen op +32 (0)53/214.215. Mailen kan altijd via [email protected].

De kleine lettertjes kan je hier lezen.

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht ons, per email ([email protected]), mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde, niet de transportfirma, aangesteld door de klant. Retourzendingen zijn voor risico van de koper, conform de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom aan de transportfirma altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Retourneren kan ook steeds zonder kosten in de winkel in Aalst.

In geval van retourneren, moet de klant op zijn eigen kosten het onbeschadigde product naar onderstaand adres terugsturen:

Steleman
Nieuwstraat 37
9300 Aalst
België

Na ontvangst en controle van de retourzending gaan wij over tot de terugbetaling van de geretourneerde producten.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant. De verpakking dient in bruikbare staat (i.e. onbeschadigd) te verkeren.

Nog vragen?
Mail ons via [email protected] of bel ons op +32 (0)53/214.215.

Nieuwstraat 37, 9300 Aalst - België

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag, van 10u00 tot 18u00