Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verzendingskosten van mijn bestelling?

Bestellingen vanaf €75 worden gratis verzonden. De verzendingskost voor bestellingen onder de €75 bedraagt €6,95.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen worden verzonden via Bpost of PostNL en worden aan huis geleverd. Indien u op het moment van levering niet thuis bent, kan u het pakket later nog afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor.

Wanneer zal ik mijn bestelling ontvangen?

De levertermijn bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen voor verzendingen binnen België en 2-3 werkdagen voor verzendingen binnen Nederland.

Hoe kan ik jullie contacteren?

Je kan ons bij vragen altijd (of toch van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00) bellen op +32 (0)53/214.215. Mailen kan altijd via [email protected].

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?

De kleine lettertjes kan je hier lezen.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Vervolgens kan u de goederen verzenden naar onderstaand adres:

Steleman
Nieuwstraat 37
9300 Aalst
België

Zoals eerder vermeld worden de kosten die u maakt voor het terugsturen van het pakket niet terugbetaald. Wij kunnen echter wel indien gewenst een retouretiket aanbieden aan een voordelige prijs van € 6,95. Doorgaans is dit goedkoper dan wat u zelf zou betalen in een postkantoor. Indien u dit wenst, gelieve ons te contacteren via [email protected].

Nog vragen?
Mail ons via [email protected] of bel ons op +32 (0)53/214.215.

Nieuwstraat 37, 9300 Aalst - België

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag, van 10u00 tot 18u00