Onze oplossingen voor jouw onderneming

Steleman Textiel biedt een uitgebreid productgamma voor professionele klanten. Al sinds 1859 staan we klaar als dé textielgroothandel om je te helpen met al je vragen. Contacteer ons nu via mail of bel ons op +32 (0)53 214 215.

Contact
Ons B2B aanbod

Wij helpen jou

Baat je een B&B of hotel uit en ben je op zoek naar heerlijk zacht beddengoed? Ben je actief op de verhuurmarkt en wens je appartementen volledig te voorzien van passend slaap-, keuken-, of woontextiel? Werk je in de zorg of de industrie en heb je specifieke behoeften naar basis (werk)kledij? Of ben je op zoek naar een ideaal eindejaarscadeau voor je klantenrelaties? Steleman Textiel staat al sinds 1859 klaar als dé textielgroothandel om je te helpen met al deze vragen. Je kan ons assortiment online bekijken op deze website, maar je kan uiteraard ook ter plaatse komen om je project te bespreken. De winkel in Aalst is zowel toegankelijk voor particulieren als professionelen en je kan er onmiddellijk rondkijken in onze grote voorraad.

Unieke projecten

Onze klanten

Of het nu gaat om bedlinnen voor een internationale hotelketen of om nieuwe handdoeken voor je B&B, we werken steeds een offerte op maat uit. Bij elk project gaan we na wat de kwaliteitseisen zijn en welke producten of merken uit onze portfolio het beste bij jullie passen. Vervolgens werken we een specifiek voorstel uit. Een greep uit enkele van onze recente projecten…

Contact
Unieke projeten

Romantische B&B’s

Elke B&B is anders. En dat maakt het net zo leuk om in een B&B te slapen. Samen helpen we je om textiel te zoeken dat past bij het gevoel dat je wenst over te brengen in de kamers. Of het nu gaat om een B&B aan onze kust, een romantisch verblijfsadres in de Ardennen of een tropisch resort in Martinique, we kunnen je steeds bijstaan vanuit onze ruime ervaring. Contacteer ons nu en we bekijken samen wat je noden zijn op het gebied van handdoeken, hoeslakens, matrasbeschermers, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Werk je graag een totaalconcept uit? Dan kunnen we je ook verder helpen met woontextiel (kussentjes, plaids, leuke deco items, keukenlinnen) voor de inrichting van je B&B of hotel.

Contact
Unieke projecten

Verhuursector

Zowel in de grotere steden als in de toeristische streken is er steeds meer vraag naar volledig bemeubelde en ingerichte appartementen die ook voorzien zijn van het nodige bed-, bad- en keukenlinnen. Voor deze klanten zijn we een one stop shop die een totaalpakket kan aanbieden, gaande van keukenhanddoeken en badlinnen tot meubels en decoratie items.

Contact
Unieke projeten

Hotelinrichting

Bezig met de inrichting van een nieuw hotel? Of zijn de kamers net gemoderniseerd en ben je op zoek naar nieuw bad- en bedlinnen met een moderne hotel look? Samen gaan we op zoek naar de ideale oplossing binnen het budget met oog voor kwaliteit en onderhoudsgemak. Ontdek onze collecties handdoeken van gekende merken als Santens of De Witte Lietaer en bekijk samen met ons het bedlinnen van Romanette, Lakebos, Bedding House, Passion Home Linen.

Contact
Unieke projecten

Horeca

Op zoek naar stijlvolle tafellakens voor je restaurant? Of ben je fan van moderne en onderhoudsvriendelijke tafellopers in lederlook? Steleman Textiel is reeds jarenlang gespecialiseerd in keukentextiel, gaande van de beste keukenhanddoeken en vaatdoeken, tot stijlvolle en moderne tafelbekleding.

Contact
Unieke projecten

COVID noden in de zorgsector

Een ziekenhuis was op zoek naar nieuw textiel voor de operationele diensten (keuken, magazijnen, …). Sinds COVID wordt hun werkkledij vaker gewassen en op hogere temperaturen. Daarom was het ziekenhuis op zoek naar een leverancier die snel uit voorraad grote hoeveelheden nieuwe textiel (t-shirts, koksvesten, werkbroeken, …) kon leveren. Dankzij onze grote voorraden konden wij deze snel uitleveren, ook in deze tijden van grote logistieke uitdagingen.

Contact
Unieke projecten

Relatiegeschenken

Op zoek naar een ideaal eindejaarscadeau voor je klantenrelaties of je werknemers? Neem contact op met ons en we bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen het budget, gaande van gepersonaliseerde en geborduurde handdoeken tot cadeaupakketten met fleece dekentjes of handdoeken. Alles is mogelijk en ook de mooie cadeauverpakking kunnen we voor jullie regelen.

Contact