Algemene Voorwaarden

Bestelling retourneren

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht ons, per email ([email protected]), mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde, niet de transportfirma, aangesteld door de klant. Retourzendingen zijn voor risico van de koper, conform de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom aan de transportfirma altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Retourneren kan ook steeds zonder kosten in de winkel in Aalst.

In geval van retourneren, moet de klant op zijn eigen kosten het onbeschadigde product naar onderstaand adres terugsturen:

Steleman
Nieuwstraat 37
9300 Aalst
België

Na ontvangst en controle van de retourzending gaan wij over tot de terugbetaling van de geretourneerde producten.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant. De verpakking dient in bruikbare staat (i.e. onbeschadigd) te verkeren.

Ondergoed en gepersonaliseerde producten

Omwille van hygiënische redenen is het niet mogelijk om artikelen uit de categorie Ondergoed te retourneren. Gepersonaliseerde goederen (bvb. geborduurde artikelen of op maat gemaakte dekbedovertrekken), kunnen wij evenmin terugnemen. Dank voor uw begrip.

Foutieve of beschadigde producten

Heeft u, ondanks onze voorzorgen en extra controles, toch een foutief of beschadigd product ontvangen? Gelieve ons dan te contacteren binnen de 14 dagen via [email protected]. Wij bezorgen u vervolgens een retouretiket waarmee u het product kan terugsturen via een postkantoor. Van zodra wij het product ontvangen hebben, wordt het totale bedrag van het product, inclusief verzendingskosten, aan u terugbetaald.