Algemene Voorwaarden

Bestelling retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bij het retourneren van een volledige bestelling krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Indien een deel van de bestelling wordt teruggestuurd, wordt het bedrag van de geretourneerde producten terugbetaald. De oorspronkelijk aangerekende verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald. Kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn steeds voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Vervolgens kan u de goederen verzenden naar onderstaand adres:

Steleman
Nieuwstraat 37
9300 Aalst
België.

Zoals eerder vermeld worden de kosten die u maakt voor het terugsturen van het pakket niet terugbetaald. Wij kunnen echter wel indien gewenst een retouretiket aanbieden aan een voordelige prijs van € 6,95. Doorgaans is dit goedkoper dan wat u zelf zou betalen in een postkantoor. Indien u dit wenst, gelieve ons te contacteren via [email protected].

Ondergoed en gepersonaliseerde producten

Omwille van hygiënische redenen is het niet mogelijk om artikelen uit de categorie Ondergoed te retourneren. Gepersonaliseerde goederen (bvb. geborduurde artikelen of op maat gemaakte dekbedovertrekken), kunnen wij evenmin terugnemen. Dank voor uw begrip.

Foutieve of beschadigde producten

Heeft u, ondanks onze voorzorgen en extra controles, toch een foutief of beschadigd product ontvangen? Gelieve ons dan te contacteren binnen de 14 dagen via [email protected]. Wij bezorgen u vervolgens gratis een retouretiket waarmee u het product kan terugsturen via een postkantoor. Van zodra wij het product ontvangen hebben, wordt het totale bedrag van het product, inclusief verzendingskosten, aan u terugbetaald.