Corona update: heropening winkel op 11 mei

Vanaf maandag 11 mei zal het opnieuw mogelijk zijn om ook in de winkel zelf te komen shoppen. Ook online geplaatste bestellingen afhalen in de winkel zal vanaf dan opnieuw mogelijk zijn. Lees hieronder de belangrijkste richtlijnen:

  • De optie “afhalen in de winkel (Aalst)” is vanaf nu opnieuw beschikbaar bij het plaatsen van online bestellingen. Wie een bestelling online plaatst en voor deze optie kiest, zal deze dus vanaf maandag 11 mei kunnen afhalen. Levering aan huis via bpost blijft uiteraard ook nog steeds mogelijk.
  • Wens je naar de winkel te komen en weet je op voorhand al goed wat je wenst aan te schaffen? Dan raden wij sterk aan om je bestelling online te plaatsen via de website en te kiezen voor “afhalen in de winkel”. Zo kan je bezoek aan de winkel veel sneller verlopen, vermijd je onnodige contacten en is de betaling reeds op voorhand gebeurd.
  • Wie naar de winkel komt, raden we aan om op voorhand goed na te denken over een lijstje met wat je nodig hebt en eventuele maten of modelnummers te noteren. Dit zal er voor zorgen dat je bezoek veel efficiënter kan verlopen. Op verschillende plaatsen in de winkel zal er plexiglas opgesteld zijn. Bespreek je lijstje met onze medewerkers achter dit plexiglas en zij zullen je gevraagde producten voor jou klaarzetten aan de kassa. Zo beperken we het contact en de duur van je bezoek.
  • Handgels zullen beschikbaar zijn in de winkel. We raden aan om deze te gebruiken. Het dragen van een mondmasker is geen verplichting, maar we raden dit sterk aan. Onze medewerkers zullen zowel mondmaskers als handschoenen dragen. Het positief effect van een mondmasker is het grootste als zowel klanten als medewerkers in hun contacten een mondmasker dragen.
  • Kom in de mate van het mogelijke alleen winkelen. Uiteraard geldt dit niet voor mensen die begeleiding nodig hebben of voor kinderen.
  • De capaciteit van de winkel is beperkt en kan vergroot of verder beperkt worden in de loop van de dag. Het kan dus zijn dat de ingang tijdelijk wordt afgesloten als de maximumcapaciteit bereikt is.

Wij danken iedereen voor jullie begrip. Als iedereen zich aan de regels houdt, komt er hopelijk snel een moment waarop de regels overbodig worden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.