Nieuwe kleuren lederlook tafellopers en placemats

Nieuwe kleuren lederlook lopers en placemats
Groot nieuws! Onze super handige en razend populaire lopers en placemats in lederlook zijn vanaf nu te verkrijgen in nieuwe, frisse kleuren. De nieuwe kleuren jeans (denim grey), cloud rose en mint (sky grey) zijn Scandinavisch geïnspireerde zachte pasteltinten en roepen onmiddellijk een heerlijk lentegevoel op. Je kan ze hier online bestellen. De lopers en placemats in kunstleder zijn in dezelfde kwaliteit uitgevoerd als de andere kleuren taupe (funghi), black, steel grey, sand en cloud white. Uiteraard zijn deze kleuren ook nog steeds te verkrijgen! Eerst zorgden de placemats en lopers in lederlook voor een revolutie in restaurants en vervolgens hebben ze ook in huis alle andere soorten tafelbekleding helemaal naar de achtergrond verdreven. En met reden! We sommen hieronder nog eens de voordelen van lederlook op:
  • Ze zijn zeer makkelijk in onderhoud en zijn duurzaam. Gewoon met een vochtige doek er overheen gaan na gebruik volstaat meestal ruimschoots om ze schoon te houden. Je kan ze ook in de wasmachine stoppen, maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Een natte doek met eventueel een klein beetje afwasmiddel volstaat!
  • Je hebt er geen strijkwerk aan. En dat is een groot voordeel ten opzichte van traditionele linnen tafelbekleding! Als er toch plooien of golven zouden ontstaan (bijvoorbeeld als ze net uit de verpakking komen of door een warm bord), dan kan je ze eventueel wel strijken langs de achterzijde. Verder is er eigenlijk nooit strijkwerk nodig.
  • Ze zien er tijdloos uit en geven een mooi accent aan je tafel. Dit in tegenstelling tot vorige generaties placemats die er zeer ‘plastic’ uitzagen en die je liefst na het eten zo snel mogelijk van je mooie tafel wilde halen.
  • Ze beschermen je tafel tegen krassen en verkleuringen door vlekken.
  • Ze zijn stukken goedkoper en makkelijker te onderhouden dan echt leer of een alternatief in linnen. Een placemat heb je al voor €7,20 en de tafellopers zijn te verkrijgen aan €17,50.
Ontdek nu de nieuwe kleuren.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.